I vintersesongen 2017/2018 behandlet SOS International mer enn 1 700 skirelaterte skadesaker for reisende fra Norge, Danmark, Sverige og Finland. Blant skadene var over 29 prosent relatert til kneleddet. Ellers var legg, ankel, fot, skulder og overarm blant de hyppigste skadene. 

En skade kan fort bli dyr
Dersom uhellet rammer og du ikke er riktig forsikret, kan det fort bli dyrt om du selv må betale for skaden. Lommeboken kan fort få seg en knekk da det kan være snakk om transport til privat sykehus, undersøkelser og kanskje innleggelse. Kanskje må du også koste på deg en ny flybillett hjem med ekstra benplass og ledsager. 

- I slike situasjoner er det godt å ha en god reiseforsikring. Da får du hjelp dersom noe skulle skje, forteller Didrik Samuelsen Stensrud i Eika Forsikring.

Vær godt sikret med Reise Pluss 
Med vår beste reiseforsikring er du sikret for større avbestillings- og reisegodssummer enn grunnforsikringen. I tillegg er du forsikret om du driver med aktiviteter som fjellklatring, isklatring, off-piste, kiting og downhill på sykkel over hele verden. 

- Har du Reise Pluss har du utvidet forsikringssum for spesielle verdigjenstander inntil 30 000 kroner for enkeltperson. Det kan komme godt med om du har med har med deg eget skiutstyr. I tillegg er det ingen egenandel ved skade, opplyser Stensrud. 

Vil du vite mer om hva som dekkes av reiseforsikringen? Her finner du en oversikt!